Lucky og Milly diskuterer politikk. 🙂

Her er bilde av vår fyrste Lapphund, Lucky Lihkku. Reg. nr. 03305/07, Født: 20.02.2006, HD: A, PRA: Fri. Augelyst fri. Det var på mange måter ein perfekt lapphund. Den var utruleg lettlert, stakk aldrig av og ho var god jæterhund. Den hadde tre kull og dei to hundane eg har i dag ned stammer frå Lucky Lihkku.

Lucky dreg barn på isen!

Dette er eit gammalt mobil opptak som eg fann. Om vinteren pleier vi å bruke hundane som trekk dyr.

Her er Spency, Lussy og meg på fjelltur.

Her er Lussy, ein av kvalpane i fyrste kullet til Lucky. Faren er Moscos`s Jaro. Lussy slapper av etter god innsats på hundeutstilling.

Her er Spency. Ho er etterkommar av Lussy og Cahppes Chakim.

Det har gått fem år sidan sist kull, men no er ho blitt para og eg ser fram til at ho å får kvalpar i slutten av juli. Spency er ein perfekt familie hund. Ho er roleg og behageleg. Ho er vennlig og har alldrig vore agressiv mot verken barn eller voksne. Spency er veldig stadbunden og ho er grei å ha med på hjortejakt. Spency er augelyst: Fri, HD: B, PRA: Fri. Ho er drektig med Rognebergtrollet`s Favru, Reg. nr.: NO48515/13, HD: B, PRA: bærer, Augelyst: Fri. Bruk av hannhund er godkjent av Norsk Lapphund Klubb. Eg vil legge ut meir imformasjon etter kvart.

Spency og Ninni er på grottetur.